2021-09-30

Emballage – en vigtig del af din leverance

Emballage_wellpapp

Når du køber lineære løsninger, er det vigtigt, at din leverance når sikkert frem. At beskytte din leverance kræver emballage, der er tilpasset din specifikke ordre. Materiale, udformning og pris er alle vigtige aspekter, som din leverandør bør have i tankerne, når det kommer til valg af emballage. Derudover bør din leverandør arbejde aktivt for at bruge så miljøvenlig og bæredygtig emballage som muligt.

Valg af materiale – hvilke krav er der til din ordre?

Afhængig af din ordre kan der bruges emballage af forskellige materialer. Ud fra et bæredygtighedsperspektiv er flere store fordele ved bølgepap. Materialet vejer ikke så meget, det er nemt for dig som kunde at genbruge, og derudover kan det være fremstillet af genbrugsmateriale. I og med bølgepap både kan bruges til emballage og paller, er det nemt at lave en meget miljøvenlig og komplet løsning. Der er dog leveranser, der kræver stærkere og mere modstandsdygtig emballage. Til en stor og tung konstruktion kan det være nødvendigt at bruge træemballage for at sikre, at ordren ikke kommer til skade under transporten. Det er vigtigt at arbejde med en leverandør, der tilpasser emballagens materiale til dine specifikke behov.

Udformningen er vigtig

Ud over at emballage er tilgængelig i forskellige materialer, kommer det også i forskellige fysiske udformninger. Bølgepapkasser kommer i forskellige størrelser netop for at kunne tilpasses din specifikke ordre. Træemballage kan også tilpasses ordren. Det er vigtigt ud fra et bæredygtighedsperspektiv, fordi man dermed undgår unødvendig transport af luft og overskydende emballage. En direkte konsekvens heraf er, at samme køretøj kan rumme flere ordrer, hvilket reducerer antallet af transporter fra leverandøren. Derudover er det lettere for dig som kunde at håndtere en mindre mængde emballage. Nogle leverandører arbejder aktivt med udformningen af emballage – både for at levere din ordre sikkert og for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid.

Aluminiumsprofiler

En sikker og bæredygtig leverance

Det gavner både dig og miljøet, at du som kunde samarbejder med en leverandør af lineære applikationer, der løbende arbejder på at forbedre sine emballageløsninger. At vælge et bæredygtigt alternativ bør hverken være dyrt eller besværligt. Emballage, der er tilpasset din ordre, kan både bidrage til sikrere transport, at unødvendige forsendelser undgås, samt at materialet er let for dig at håndtere efterfølgende.

Bestil vores prøvesæt

Fortæl en ven eller kollega: