2023-02-14

Lineære aktuatorer til mere effektiv materialehåndtering

Elektromekaniske aktuatorer er hurtige og nemme at konfigurere til forskellige applikationer og designet til at fungere med og passe til industrielle servomotorer.

Fremragende til pick & place-applikationer

Lineære aktuatorer bruges mest til simple bevægelser til at trække, skubbe eller løfte genstande. De er perfekte til applikationer, der kræver sikker, præcis og kontrolleret bevægelse. En af de mest almindelige anvendelser for denne type produkter er pick & place-løsninger.

Aktuatorer er også velegnede til sorteringsmaskiner og fodringsanlæg. De kan f.eks. bruges sammen med transportbånd til at sortere og transportere komponenter fra lager til montage, eller omvendt fra montage til emballage. Du kan også bruge dem til hurtige formatændringer, når f.eks. etikettering eller til printhoveder, der let skal tilpasses til forskellige pakkestørrelser.

New call-to-action

Nøjagtige cyklusser og repeterbarhed

Elektromekaniske aktuatorer er generelt dyrere i indkøb end tilsvarende hydrauliske eller pneumatiske aktuatorer, men på lang sigt er de både mere effektive og økonomiske. De kræver lidt vedligeholdelse, er energieffektive og reducerer risikoen for nedetid. Hydrauliske eller pneumatiske systemer kan være følsomme over for ændringer i miljøet, der påvirker trykluften eller hydraulikolien. Elektriske aktuatorer garanterer præcise cyklusser og repeterbarhed.

Andre fordele er elektromekaniske cylindres kompakte format, lave vægt og støjsvage drift.

Linjära ställdon

Læs mere om elektromekaniske cylindre og aktuatorer:

New call-to-action

Fortæl en ven eller kollega: