2023-01-17

Pladsbesparende løsning i lagersystemer

Lagersystem

Ejendomsomkostninger er en væsentlig del af en virksomheds udgifter. Derudover er der også driftsomkostninger som el, lys og varme, noget der virkelig er steget på det seneste. Derfor er det vigtigt at kunne maksimere lagerkapaciteten og udnytte lagerpladsen så godt som muligt. Teleskopskinner er velegnede til at gøre opbevaringssystemer mere effektive.

Effektive opbevaringshylder

For at skabe et så effektivt lager som muligt, bør du sørge for at vælge den rigtige type indretningsløsninger. Ofte betyder det også et sikkert og ergonomisk miljø for medarbejderne. Lagerarbejdet er tungt, men med det rigtige værktøj kan du undgå belastningsskader. En fleksibel og ergonomisk løsning er hylder med teleskopskinner, som gør det meget nemmere at komme til materialet ved fx plukning. Da der er teleskopskinner med slaglængder på over 2 meter, bruges hele hyldestativets dybde.

New call-to-action

Automatiserede systemer

Selv i lagre med automatiserede eller halvautomatiske systemer er teleskopskinner en almindelig løsning. Nogle lagersystemer som f. eks et højlager hvor vogne flyttes vandret i gange for hurtigt og effektivt at hente, aflevere og flytte en vare. Disse systemer er ekstremt pladseffektive, da hylder kan placeres tæt sammen, og det er muligt at bygge meget højt. En teleskopisk bevægelse flytter let kassen eller varen på plads i hyldestativet. I nogle tilfælde skal der hentes eller leveres i to retninger, og her kan teleskopskinner med dobbelte forlængere anvendes.

Pladsbesparende opbevaringsløsninger

Teleskopskinner er også perfekte til arbejdsstationer og værktøjs- eller materialevogne. Selv med ret kompakte mål kan du organisere materialer og andet udstyr på en overskuelig og let tilgængelig måde.

Utdragslådor

Læs mere om teleskopskinner:

New call-to-action

Fortæl en ven eller kollega: