2024-10-18

En uge med fest – Rollco 25 år ✨

Rollco employees 2024Rollco blev 25 år, og det blev fejret stort i Helsingborg med kolleger fra både nær og fjern. Ugen var fyldt med inspirerende møder, fællesskab og festligheder, og vi ser nu frem til endnu flere succesfulde år sammen med vores kunder, leverandører og medarbejdere.

Familien Rollco var samlet til 25 års jubilæum 

I en uge i september var Rollcos medarbejdere samlet i Helsingborg for at fejre virksomhedens 25 års jubilæum. Personale fra Sverige, Danmark, Finland, Norge og Taiwan deltog, og det var ekstra sjovt at byde velkommen til Romani Components Srl fra Italien, vores nyeste medlem af Rollco-gruppen. 

Ugens program var spækket med aktiviteter som kundedag, familiedag, salgsmøder og selvfølgelig en stor jubilæumsfest. Ugen startede med familiedagen, hvor vores medarbejderes familier fik en eksklusiv rundvisning i vores nye moderne lokaler. Der blev også serveret kaffe og det var en meget værdsat eftermiddag - en perfekt start på fejringen! 
 

En inspirerende dag med vores kunder  

Vores svenske salgsorganisation arrangerede en kundedag, hvor besøgende havde mulighed for at fejre vores jubilæum med os, samtidig med at de havde mulighed for at se vores nye lokaler. Product Management og Technical Support viste deres forskellige afdelinger frem, og kunderne fik en guidet rundvisning i vores nye værksted. Som prikken over i'et blev der serveret en lækker frokost fra restaurant SMAKs food truck. 

Daniel & David på Rollco
Daniel og David forbereder sig til kundearrangementet
Tech_support
Kollegaerne hos Technical Support, klar til at tage imod kunderne
Mat Rollcos kundevent
Utrolig god kylling i liba-brød med aioli, syltede grøntsager og koriander. Værd at nævne!

En dag for samarbejde og fremtidsplaner med vores leverandører 

Inspireret af den succesfulde kundedag arrangerede indkøbsafdelingen også senere en leverandørdag. Det var et givende arrangement med et godt fremmøde og mange produktive samtaler. Vores leverandører havde mulighed for at opleve vores produktion tæt på og se vores nye kontorlokaler. Som afslutning blev der budt på fælles kaffe og mange hyggelige diskussioner. 

Jubilæumsfesten: Magi, musik og fællesskab 🥳🍾🎉 

Ugen sluttede på bedste vis af med en stor jubilæumsfest i vores nye lokaler. Der blev serveret en dejlig grillbuffet og aftenens højdepunkt var tryllekunstner David Persson, som underholdt med både humor og imponerende tricks. Senere tog DJ Tobbe P over og fyldte dansegulvet med glade medarbejdere - en aften at huske! 

Vi ser tilbage på denne uge med varme og taknemmelighed og ser frem til mange flere succesfulde år sammen. Styrket af erkendelsen af kraften i personlige møder, både med kunder og leverandører samt med kolleger fra andre lande. Tak til alle, der var med til at fejre Rollcos 25 år!

Rollco 25-year anniversary
En uge med fest – Rollco 25 år
En uge med fest – Rollco 25 år
En uge med fest – Rollco 25 år
En uge med fest – Rollco 25 år
Rollco 25-year anniversary

 

Fortæl en ven eller kollega: